Vivien Dress

Denne kjolen assa! Noen kjoler forandrer seg så innmari fra henger til kropp. Dette er en av de kjolene som jeg vanligvis ikke hadde prøvd sånn med en gang, men herreguuud som jeg digger den. Livet har vært ganske så glamorøst i det siste og jeg må pent sørge for at det ikke stopper nå så mange kjoler jeg må ut å lufte meg i ;-)

Photoshoot + Gilda Dress = L.O.V.E

Altså, nå har Manillusion fått inn så mange lekre nyheter at jeg gikk rett inn i en enorm kjolerus og pådro meg nesten hodepine! Vi hadde fotoshoot i butikken og hadde det så gøy! Har så mye fint å vise dere, men begynner med Gilda kjolen fra Pinup Girl Clothing/Pinup Couture. Den er bare så lekker og du føler deg som en ekte diva i den! I tilegg er den så myk og god å ha på seg. Nesten litt pysj ;-)

Manillusion har kundekveld neste torsdag og da burde du komme å sikre deg noen av godbitene jeg skal vise dere de neste dagene :-)

Ta-tah!

Lunch time

Ååååh så koselig vi hadde det i går! Jeg var på lunsj hos Lise sammen med Jorunn. Nå var det så lenge siden vi Golden Girls hadde sett hverandre, så det var høylytt skravling, latterbrøl og veldig herlig som alltid. Vi fikk servert en nydelig spinatsuppe og Jorunn hadde med seg en syndig kake. Nam nam! Dette er vixens som vet å hygge seg. Knis!

Off to a very good start

Hei dere!

Dette året startet med et smell! My Oh My så gøy! Jeg er så heldig at jeg har blitt Manillusion sin faste modell. Me! I tillegg fyller butikken 10 år i år og her skal vi samarbeide om det gøye som skal skje. Gjett om det skal feires! Kommer til å skrive masse om det senere.

Lise og jeg er i full gang med Operation Fabulous og jeg har aldri vært mer inspirert i forhold til mat. Så mange deilige, sunne nye retter vi har lagd (spesielt Lise) som jeg tenkte å dele med dere her. Her snakker vi om to livsnytere, så det er ikke slutt på hverken god mat eller drinker ;-)

Jeg elsker retro makeup og hår og har gjort mange forskjellige jobber innenfor dette. Jeg har vært utrolig dårlig til å lage meg en portefolio over det jeg har gjort, men det skal det bli slutt på nå. Jeg planlegger å holde flere kurs fremover med "Miss Rockabully's Beauty Academy" så er du interessert i å lære hår og makeup fra the good old days så gi lyd! Jeg gjør også temafester, bryllup, privat og andre arrangementer. 

Livet har vært ganske så glamorøst i det siste og vi har dukket opp på den røde løperen på både Costume Awards og Vixen Blog Awards. Gøye show, gøye mennesker, kule goodiebags, god drikke og lukseriøs sjokolade er bare noe av det. Jeg kjenner at det morsomste var å vise oss og vår retro styling blant et helt annet publikum. Så mange komplimenter og nysgjerrige blikk. På toppen av dette har fashionberry.no blogget om oss her!

Neste uke er det enda en happening. Da er det nemlig førpremiere på Fifty Shades of Grey og vi har VIP billetter! Da blir det visning av filmen, goodiebags og afterparty. Gleder meg til den filmen altså. Iiih!

Nå skal jeg få i meg sitronvannet mitt og komme i gang med denne onsdagen. Philippa skal ta av reggisen i dag hvis alt har gått etter planen. Det blir snålt og veldig stas!

Ha en strålende dag!

All I want for christmas..is so, so much!

I know it's a bit late, but I must show you all this goodies anyways. When I'm out christmas shopping I always find so much stuff I want for myself. My god how easy it is to treat myself! 

First of all I want EVERYTHING from Manillusion. I mean EVERYTHING! But this Dazzle dress I really need to wear on one of the christmas parties I'm attending.

This beauty is Pearl Coat from Collectif. What a showstopper!

A 1 year subscription to Vintage Life Magazine. A gift that lasts a year :-)

Cute tattoo mugs from Coral and Bone

Amazing Laced Up jumpsuit from Pinup Girl Clothing! I couldn't find a bigger picture, but check it out by clicking the image below.

On Jessicaharrison.co.uk you can buy photographic prints of these babies, but seriously, I need the statues! They are so beautiful!

Lingerie from the stunning Dita Von Teese is definitely something every women should have. Here in my favorite Madame X. You can get it at Asos.com

df7a5c736ca5c77d632383e4d03ae043.jpg

Oh, Dita!

Hot rollers - a must for pin ups. And now that my hair finally is getting longer I really need it 

Make up! Make up! Make up! Can't get enough and I love the make up from The Balm. You can get it at Manillusion of course :-)

These I need in every color! From Miss L Fire

Well my list never stops and I could go on forever..;-) Now I have to find my bed and go to sleep. We are celebrating christmas eve tomorrow because Philippa is going to her daddy on the 24. But first i have to watch one episode of Arrow. I'm totally hooked ;-) 

Oh! Almost forgot - I also wish for a new tattoo!