Hi Dolls!

Endelig er jeg igang, og jeg kan nesten ikke vente med å dele alt jeg har på lager til dere! Jeg kommer til å skrive mye om mote, interiør, hudforbedring og makeup, i tillegg til livet mitt på Grünerløkka med datteren min, dyrene og vennene mine. Jeg er opptatt av mote generellt og 50-tallsstilen spesiellt, så motestoffet vil være variert og aktuelt. Jeg drev tidligere min egen klesbutikk, Lolita's på Majorstuen, jeg har arbeidet med innkjøp for et klesagentur og nå tar jeg stylistoppdrag, samt "bli ny". Jeg har alltid vært opptatt av interiør, elsker å fornye hjemme og gjør også boligstyling for andre. Jeg er utdannet hudpleier fra Hudpleieakademiet og der startet interessen for hudforbedring og makeup.

Jeg er kreativ, vimsete, fargerik og glad og gleder meg masse til å dele opplevelser, flauser (for de er det en god del av ...), fantastiske nye oppdagelser, både fra klesbutikkene, bruktmarkeder, barrunder (nevnte jeg at jeg er singel?) og alt det rare jeg snubler over. Håper dere vil følge meg på mine første, vaklende, stilletthøye skritt på vei inn i bloggverdenen.

Vi blogges!

PS! Legg gjerne igjen en kommentar! :)