Extreme Makeover - Skin Edition

Jeg har de siste årene slitt mye med pigmentforandringer i huden, så fort solen titter frem. Har hatt litt ujevn hud med store porer og småkviser. Jeg har alltid brukt de beste produktene på markedet, som jeg har trodd har vært best for min hud. Pigmentflekkene trodde jeg aldri jeg kom til å bli kvitt og kvisene kom og gikk. Gjennom jobb kom jeg en dag i kontakt med kosmetisk sykepleier Silje Austnes på Colosseum klinikken. Hun introduserte meg for Obagi Nu-Derm og satte meg på et 18-ukers intensivt kremprogram som har gitt fantastiske resultater.

Obgi er blant annet basert på A-vitaminsyrer, hydrokinon og C-vitaminserum. Programmet er svært effektivt mot både pigmentflekker, urenheter i huden, rynker og hudforandringer. Det krever en stor dose tålmodighet, da huden skal gjennom tre forskjelle sykluser. Men det blir så bra til slutt! Det var en stund jeg trodde jeg skulle gi opp, etter uker med rød, sår og flassete hud som jeg ikke kune bruke noe makeup på. Følte meg ikke akkurat særlig fresh da ... Men jeg hadde bare bestemt meg for å stå igjennom hele opplegget, Silje hadde dessuten forberedt meg på at det kom til å bli noen uker med ubehageligheter. Herregud, så glad jeg er for at jeg gjorde det! Jeg er så fornøyd, bare se her på før- og etterbildene. Er det ikke bare helt fantastisk!?

Nå sverger jeg kun til Obagi og det aller, aller viktigste, dere, er å bruke solfaktor. Alltid! Nå er jeg veldig forsiktig med å sole ansiktet mitt, for å bevare de gode resultatene.

Noen av dere som har utfordringer med huden?