Fredag den 13! Gjett hva jeg har gjort i dag?

Kom over en festlig status på facebook i dag. En tattovør jeg kjenner til ville markere fredag den 13. I den forbindelse tattoverte han 13 relaterte motiver, skalle, katt, dolk, tallet 13 og lignende. Kun i sort/rødt og motiver han allerede hadde tegnet og som ikke kunne gjøres om. Prisen var helt vill! 130,- for tattoveringen og 70 ,- i tips for god lykke :-) Hehe! Det var jo noe jeg bare måtte kaste meg over og resultatet ser du her:

Ferdig!

Som dere ser ble det en skalle med tallet 13. Den er litt "skumlere" enn mine andre tattoveringer, men jeg er superfornøyd og synes den er et kult tilskudd til samlingen :-) Ikke minst et artig minne!

Jeg har helt dilla på tattoveringer og har planlagt store deler av den ene armen min. Har noen av dere tattoveringer?