News Flash!

I går fortalte jeg at det skulle skje noe gøy i dag, vel her er det: I dagens utgave av VG finner dere meg! Jeg har vært en del av en reportasje som handler om skjønnhetens tyranni. Her skulle det blandt annet intervjues tre personer som ikke vil gjøre noe med utseende sitt, og tre som gjør noe. Litt annerledes ble jo reportasjen på trykk, så det endte selvsagt med meg som den eneste som faktisk gjør litt!

Jeg er jo som dere skjønner over middels interessert i huden min og ønsker at den skal holde seg fresh så lenge som mulig. Det er mange ting som spiller inn her, blandt annet overeksponering i solen/solarium, kosthold, røyking osv.. Som med kroppen generellt, så må man jobbe med huden sin også for å holde den vedlike:-)

Jeg går til Silje Austnes på Colosseumklinikken. Hun er en mester innenfor botox og restylane, og hun behandler folk individuelt etter hennes trente øye. Jeg går heller ikke ofte, en til to ganger i året. Jeg setter litt botox i pannen og rundt øynene. Det gjør jeg for å slette de svake linjene som hadde kommet, for å forebygge og sist men ikke minst hjelper det mot min migrene:-) Restylanen prøvde jeg for først gang her. Satt litt fra nesevingen og ned mot munnen og i "søkket" i haken. Det er gjort slik at det skal se naturlig ut, noe som er veldig viktig for meg. Jeg ble kjempe fornøyd!

Jeg synes vi alle er vakre i alle former og farger, men selvfølelse er viktig. For meg er det viktig at jeg føler at jeg lever ut mitt fulle potensialet på alle områder i livet. Det er også derfor jeg elsker å jobbe med "bli-ny" hvor jeg får lov til å hjelpe andre med sitt potensiale og få frem hver enkelt sin skjønnhet <3 Har ennå ikke møtt en som ikke digget det! Jeg skal fortelle dere mer om min "bli-ny" affære snart :-)

Hva synes dere? For eller imot?