Miss Sugar

Tok en pause fra ryddingen og var i butikken Helt Konge i dag. Måtte jåle meg litt før butikken åpnet ;-)  

Speil, speil på veggen der... Jeg har veldig stritt hår og det ser super døft ut nå mens jeg sparer ut.. Da er det perfekt med litt krøller, og blomster i håret elsker jeg.

Har på meg kjole i leopardmønster, kjøpt i favorittbutikken Manillusion! Røde lakkpumps, rød lakkveske og en av favorittkjedene mine "Sugar". Betty Boop vil også være med på bildet :-)

I alt ommøblerings kaoset har jeg klart å miste nøklene til boden! Jeg trenger koffertene våre for å pakke til ferien og dette er krise.. Nå må jeg få tak i en sånn sak for å klippe over låsen..eller er det lov å ringe brannvesenet for sånt? ;-) Hihi.. Hadde vært mye kulere og de er sikkert dødskjekke!

Takk for at du leser!