Lush Emotional Brilliance

Var innom Lush på Byporten i dag. De har så utrolig mye digge produkter og det er alltid morsomt å ta en runde der inne. De har fått inn en ny makeup serie med masse fantastiske farger som heter Emotional Brilliance. Hver farge har et ord som skal samsvare med og forsterke din sinnstilstand der og da. Makeup og fargeterapi i ett er jo strålende, så dette måtte jeg jo prøve! Det er da et hjul med hele fargepaletten oppå. Hjulet snurres rundt og når det stoppes skal du velge ut tre farger, de som umiddelbart tiltrekker deg.  De settes opp og leses av etter den rekkefølgen du velger de ut. Den første symboliserer  en styrke ved deg, den andre underbevisstheten (ta denne gjerne som en oppfordring/behov) og den tredje symboliserer ditt talent. Jeg valgte disse:

1. Glamorøs 2. Uavhengig 3. Drivkraft

Jeg kunne gått bananas her og tatt med meg alt hjem! Bare synd jeg ikke har badekar-enda;-)

Dette var utrolig artig og jeg synes det stemte godt. Siden man i følge de som har lagd dette trenger talentet til å få gjort noe med behovet til underbevisstheten, ble da altså Drivkraft med meg hjem i dag;-)