I'm Back!

Milde måne og tiden flyr når man har det gøy! Jeg har vært totalt oppslukt i jobben, vært på kurs hele helgen og jobber lange dager.  Kurset i helgen ble holdt på spa avdelingen på Holmenkollen Park Hotel Rica.Der lærte jeg om produktserien Bioelements og behandlingen med Dermaroller. Dermaroller er en rulle med mange bitte små nåler. Man ruller over huden og simulerer en "skade". Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Denne behandlingen passer perfekt for

  • Linjer/ Rynker
  • Store porer / grov hudstruktur
  • Pigmentflekker
  • Arr
  • Acnearr
  • Brannskadet hud/arr

Bare se her:

Er det ikke fantastisk? På kurset møtte jeg også vakre, vidunderlige Mariann som driver Vill og Vakker Spa. og søte Else som jobber der. Så koselige og dyktige jenter å bli kjent med. Hvis du har problemer med huden og ønsker å prøve Dermaroller, er det bare å si ifra. Jeg tar gratis konsultasjoner og du kan få all informasjon du ønsker:-)

Nå er det natta på meg. Betty har vært klar for å legge seg en god stund..

God natt alle sammen <3