Dear Diary..

Jeg har så vidt skrevet om det før. 2012 har vært året fra helvete. I februar mistet jeg jobben min pga konkurs. Økonomien gikk rett vest og jeg fikk bekymringer som har rystet meg så langt inn i sjelen at jeg ikke vet  om jeg noen gang vil komme over det. Av en eller annen merkelig grunn var det plutselig så vanskelig å få seg jobb også. Jeg har god utdannelse og masse erfaring på mitt felt så det skulle ikke ha vært noe problem.Jeg har kjempet, slitt og klort meg fast slik at jeg akkurat har klart å holde hodet så vidt over vannet. Jeg begynte på en utdannelse innenfor organisasjonskonstellasjon på Hellinger Institutt i begynnelsen av året.Her lærte jeg en utrolig spennende og fascinerende teknikk for å løse oppp i problemer av de fleste slag. Jeg fant ut der at det er noen uløste traumer fra noen ledd tilbake i familien som rammer meg på et vis. Vet at dette for mange høres helt snålt ut, men det er virkelig sant! Veldig nyttig informasjon som jeg har tenkt mye på siden. Det rare er at selvom det virkelig har vært et jævlig år, har det på mange måter også vært fantastisk. Er ikke det rart? Jeg har vært i bryllup i Las Vegas, så på shopping i New York. Vært på deilig sommerferie i Arguineguin og romantisk tur til Amsterdam. Jeg bor jo på beste Grünerløkka, har mange gode og nære venner, festlig familie, dyrene mine, verdens beste Philippa OG møtt en fantastisk mann! I tillegg startet jeg denne bloggen som fikk en pangstart. Mye gøy som har skjedd pga den. Allikevel sa det plutselig stopp. Fra å kjempe så mistet jeg helt piffen. All energi ble borte og jeg var nummen. Jeg har ikke  hatt noe handlekraft igjen og derfor heller ikke orket å skrive her.

Sakte men sikkert har ting snudd seg. På mandag var jeg på skolen igjen og i løpet av den dagen fikk jeg tatt en familiekonstellasjon på min jobbsituasjon. Mye grums som kom opp, men ALT ble helt klart for meg. Nå er det ikke noe å lure på lenger og i dag fikk jeg en fantastisk beskjed som jeg har ventet lenge på! Akkurat hva det er skal jeg fortelle om så snart jeg kan ;-) "Karmaknutene" som min kjære kaller det, begynner å løsne. Jippi!! Jeg anbefaler ALLE å prøve ut konstellasjoner, bedre finnes ikke.

Nå er 2012 snart over og jeg håper 2013 blir fantastisk. Jeg skal ihvertfall gjøre alt jeg kan for at det skal bli det. Både for meg og mine nærmeste. Nå er det jo juleaften rett rundt hjørnet også :-) Min favoritt høytid. I år bestemte Philippa og jeg oss for at vi ville ha rosa juletre. Det viste seg å være litt vanskelig å få tak i. Ikke verre enn å dra til Sverige, men det hadde vi ikke tid til. Neste år får det bli rosa. I år ble det hvitt! Fryktelig fantastisk vakkert det også. Bare se:

Er det ikke fantastisk? :-D Snart ferdig med å pakke inn alle gavene også. Har litt igjen å kjøpe og det skal jeg gjøre i morgen.Vi har også sendt opp hver vår av denne vakre lanternen. Her skrev vi ønskelisten vår, festet den på og sendte den til værs. Utrolig koselig! Lanternen og de fine pakkene er fra Pernille sin butikk Helt Konge Design på Nordstrand. Så sinnsykt mye fint å handle der!

Håper dere har en koselig førjulstid :-)