Migrene

Jeg har skrevet tidligere i innlegget Dear Diary om familiekonstellasjoner på Hellinger Institutt. Nå har det gått noen uker og ikke bare har det ordnet seg for meg når det kommer til jobb men også for pappa. Ikke bare tilfeldig dette altså;-) Nå har jeg satt opp en ny konstellasjon i begynnelsen av februar. Denne gangen er det migrenen min som skal tas. Den kom som kastet på meg når jeg var 20 år. Hadde aldri hatt vondt i hodet før. Nå har den vært en del av livet mitt i 16 år og jeg er så klar for å bli kvitt den for godt. Bli veldig spennende å se på hvorfor jeg har den, hva det kan komme fra/av og hva som skal til for å få den bort. Kommer den fra gamle traumer, har jeg overtatt den fra noen andre eller er det noe annet? Blir super spennende! Jeg vet jo andre faktorer som trigger migrenen min. Det er alt fra sukker, sjokolade, usunn mat, alkohol, stress, lukt, for mye/lite søvn, hormoner osv. Jeg vet også at hvis jeg tar for mye medisiner i en periode får jeg migrene av det også. Det blir som en abstinens fra medisinene. Derfor har jeg nå bestemt meg for å droppe medisinene, spise super sunt og begynne så smått å trene. For å bli kvitt eventuelle anfall utløst av for mye medisiner må jeg holde meg unna de i minst 6 uker. Kan være litt tøft, men man har det så mye bedre når man er ferdig:-)

Er det noen av dere som sliter med migrene? Hva er det som utløser det hos deg og hva er dine triks for å unngå det?