Pasienten

Det var en FB-venn som skrev på statusen sin "Går det an å spy på seg bihulebetennelse, mon tro?" Svaret er: JA! Nå har jeg fanken meg vært syk i 3 uker og nå er jeg lei! Først omgangsyken hvor jeg ble litt bedre utover uken. Så fikk Philippa omgangsyken. Så etter seriøs søvnmangel grunnet dette får jeg fanken meg omgangsyken igjen. I bilen på vei hjem fra min kjære i Kristiansand. 8(!) timer brukte jeg på å komme meg hjem. Kjørte-spøy-kollapset-kjørte-spøy-kollapset osv... (Denne bilturen har jeg seriøst blitt traumatisert av). OG når jeg tror at jeg har blitt frisk fra det får jeg altså så sinnsykt vondt i hele ansiktet/hodet/nakken/viljen osv at jeg tror jeg skal dø. Jeg trodde selvsagt at det var migrene, men ingen medisiner funket. Da var det opp på legevakten. Det var jo ren tortur å vente der i to timer med skrikende barn ved siden av mitt dundrende hode! Konklusjon fra legen - bihulebetennelse. Så ja, det går visst an å spy på seg bihulebetennelse. Jeg fikk gudskjelov medisiner som jeg merker virker, men guuuud så sakte det går. Bare å reise seg fra sofaen er en kraftanstrengelse fra en annen verden.

Ok, nå er jeg ferdig med å klage! For å se det positive i det så har jeg gått ned fler kilo, blitt kvitt sukkerhungeret, oppdaget nye serier på Netflix, ansiktet har fått makup-ferie, håret har opprettet sin naturlige fettbalanse og jeg har dagdrømt masse deilig om kjæresten min, fantastiske rockabilly kjoler, reiser og tattoveringer :-D Ja- og selvfølgelig har jeg ominnredet hele leiligheten. I hodet mitt.

Og vet dere hva jeg klarte å gjøre midt oppi dette?? Spise en jævla østers! Æææsj, det gjør jeg ikke en gang til!

Nå føler jeg at det går riktig veien og jeg har ikke tenkt til å dra på meg noen fler sykdommer nå. Det skal hele arsenalet som er kjøpt inn fra helsekosten sørge for. Dessuten skal jeg til København til torsdag, så jeg kan faktisk ikke ta imot flere henvendelser fra andre sykdommer nå. Beklager, men finn noen andre!

Nå kommer snart Hedda og Didrik. Vi skal endelig ha en etterlengtet kosekveld med taco, Idol og heftig skravling :-) Ha en deilig fredagskveld!