New tattoo!

Jeg har lenge hatt veldig lyst på en old school tatovering, med min kjære Philippa som søt pin-up. Etter uendelig mange forsøk på å finne en tatovør som klarte å forstå hva jeg ville ha, tok jeg kontakt med La Astrid på 1969 Tattoo her på Løkka (det er også hun som har laget min fine lollipop). Hun tegnet et helt fantastisk motiv – akkurat sånn jeg hadde sett det for meg. Rett før sommerferien hadde jeg min første session, og nå på fredag skal jeg i gang med farger. Weeee! Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke farger jeg skal ha, men tror det blir litt ”girly-girly”, siden jeg allerede har så mye sort og rødt på samme armen. På skulderen, over den nye tatoveringen, skal jeg etter hvert få et kult leopardmønster i rosa. Og selvfølgelig drømmer jeg allerede om flere; mellom puppene, på låret, på hendene…you name it :-)