Sommerhelg i Lier

Etter to solrike uker på Sørlandet, satt vi kursen mot Lier for å passe dyrene til mamma og pappa, mens de var på besøk hos familien i Sverige. Barna storkoste seg med hyttebygging i skogen, shopping på Liertoppen, og ikke minst med sin nye detektivklubb J.P.D (Jakob, Phillipa, Dina). Vi voksne slappet av, og koste oss, i den deilige hagen. På lørdagen tok vi en tur langs memory lane, og kjørte rundt for å se gården vi bodde på, leiligheten Philippa og jeg bodde i og besøkte den gamle skolen til Philippa. Utrolig rart og koselig å være tilbake - selv om jeg er veldig glad for at vi nå bor på Grünerløkka :)

Lørdag ettermiddag tok vi en tur til Svangstrand i Sylling for å ta et deilig kveldsbad. Selv om været var fantastisk, var vannet litt vel friskt for noen av oss.

På søndagen dro vi til den "hemmelige" fossen, som Philippa og jeg alltid badet i. Det er en liten tur gjennom skog og kratt for å komme dit, men for et fantastisk sted!