Fønix Cruise Night

Forrige onsdag var vi "ente mettære enn" at vi tok oss en dagstur til Halden. I tillegg til at store deler av Røsnæs-slekta bor der, arrangeres Fønix Cruise Night hver onsdag gjennom sommeren. Da samles alt av "ræggrer" for å vise frem de fantastiske bilene sine. I tillegg er det livemusikk, og når vi var der fortsatte festen utover de små timene på Oscarsborg Festning. Fønix er også en helt fantastisk retrobutikk, som selger klær, sko, blader, filmer - og selvfølgelig nystekte vafler og pølse i lompe :)

Akkurat denne onsdagen var temaet for Fønix Cruise Night, Studebaker, men det var også mange andre flotte, gamle biler samlet på Fisketorget. Her ser dere et lite utvalg:

Etter en utrolig koselig, og varm, dag i Halden, måtte vi jo også ta oss en aldri så liten Harrytur over grensa.

På vei hjemover, tok vi også en tur innom Fredrikstad for å spise byens beste pizza på Pizzanini. Jeg har så utrolig mange gode minner fra plankebyen, etter å ha tilbrakt hver eneste sommerferie på hytta til mormor og morfar på Kråkerøy.