Operasjon Fabolous er i gang!

Snart er sommeren over for denne gang, og det er på tide å sette i gang med Operasjon Fabolous :) Nå skal det bare spises sunn mat, godteriskåla er gjemt bort, det skal børstes støv av treningstøyet og yogakurset er bestilt. I tillegg har jeg jo fått på plass septum-ringen i nesa, og den store tattisen er snart ferdig. Men, jeg føler meg selvfølgelig ikke komplett uten lavendel-farget hår :) Jeg er så heldig å ha blitt kjent med Ana, som driver Happy: Hair by Ana i Kirkeveien, og har startet prosessen med å avfarge håret mitt. Ingen enkel oppgave, i og med at håret er svart som natta. Akkurat nå er derfor håret en herlig blanding av gulbleket og rødbrunt, og min kjære kaller meg for "Svetlana". På torsdag skal jeg heldigvis tilbake til salongen, for å bli ferdig med avfargingen og få drømmefargen min. Weeeee!

Går alt etter planen, satser jeg på at hårfargen min er sånn som dette på torsdag :) Jeg har lenge hatt utrolig lyst på denne hårfargen, og har tidligere skrevet om det her.