Extreme Makeover-Hair Edition. Gone Bad!

Såååååå... Dere husker vel at jeg så fryktlig gjerne ønsket meg lilla hår?  Jeg satte jo igang prosessen. Bleket det ned. Ventet. Kuret det. Bleket det igjen. Kuret det mer. Gikk rundt og så helt jævlig ut. Og hva skjedde tror dere? Jo da, det datt av!! Der lå jeg i vasken og både håpet på og regnet med fint lyst hår som lillafargen skulle bli fin i, men håret mitt det ble med i hendene på frisøren. ANGST OG INDRE URO!

Det var så ille at det hadde knukket helt inn til hodebunnen flere steder. Kjemisk klipp som det så fint heter.  Skaden var gjort og det var ikke annet å gjøre enn å prøve å få til en passe kul frisyre med så mye hår som mulig. Det ble 12mm kort rundt det hele og så langt det gikk på toppen og foran.

Jeg vet at det bare er hår og at det vokser ut igjen, men jeg er i en skikkelig identitetskrise. Alle mine gøye retro frisyrer, blomster, snurrer, sløyfen og doughnuten på toppen. All gone.. 2-3 år før jeg er der igjen liksom..

Ikke nok med at håret forsvant så var det jo fargen også. Vi prøvde å få til en kul lillafarge, men den ble mer blå. I tilegg forsvant den ut ved første vask og ble enda mer blå.. Jeg gjør mye rart og tåler en støyt, men nå var jeg på randen. Dagen før bursdagen min kom gudskjelov mamma meg til unnsetning og hadde fikset time hos en frisør som heter Nina på Salong 22. Her var jeg en hel dag og kuret det, farget det i fler omganger og klippet det litt til. Var veldig fristet til å gå tilbake til svart med en gang, men siden jeg nå hadde sjansen og allikevel måtte inn med røde pigmenter, så ble det rødt! Hun var veldig flink og fikk fargen fin og jevn selvom grunnlaget var håpløst. Gudskjelov! Blir nok svart neste gang, så jeg får ro i sjelen igjen. For en berg- og dalbanetur dette har vært. Og gjett om jeg angrer! Shit!

Det stakkars lille håret jeg har igjen er ikke akkurat sunt og friskt så nå bruker jeg disse supre produktene for å reparere det som kan repareres.. De må visst brukes sammen for å fungere optimalt. Føler at håret har kommet seg litt og jeg kurer det jevnlig også.

Så da ble det ikke noe fabulous Kelly Osbourne look på meg. Ingen victory rolls de nærmeste årene heller. Så da får jeg være tålmodig og finne på andre varianter imens! Skal vise dere et bedre bilde av hvordan sveisen er nå. Der er bare det at nå er jeg midt i et hudforbedringsprogram og jeg ser litt snål ut i ansiktet. Straks jeg ser litt fjongere ut skal jeg lage et innlegg om min nye sveis :-) I morgen kan du lese om hva jeg gjør med huden min! Veldig spennende :-)