Extreme Makeover - Skin Edition. Part II

Jeg har begynt med en fantastisk serie som heter Dermaceutic. Jeg har akkurat startet med den og fyret det hele løs med en heftig peeling. Dette har jeg har skikkelig tro på! Huden min har den siste tiden blitt veldig gusten og jeg må jo innrømme at alderen begynner å sette spor ved tap av spenst. Iiik! I tillegg til at jeg trengte en skikkelig boost pga dette har jeg jo også en stor utfordring med pigmentflekker som stadig vender tilbake.  Jeg har vært hos Betty's Beauty Salong på Grünerløkka. Veldig kul og annerledes salong. Helt min stil :-) Og veldig søte og flinke behandlere! HISTORY

"The laboratory’s objective is to offer doctors and patients a range of high-quality, targeted products that support their aesthetic treatments.

Dermaceutic was one of the first lines to introduce into its formulas what have become essential skincare ingredients, including hyaluronic acid, stabilised vitamin C, and glycolic acid.

Dermaceutic offers a scientifically proven, highly efficient range of products, and an unrivalled concentration of active ingredients in its formulas. We carefully formulate our products to preserve all the benefits of each active ingredient."

MISSION

 "Dermaceutic Laboratoire is the partner of choice for aesthetic dermatology specialists.

Dermaceutic peels are used every day by specialists, around the world to treat wrinkles, dark spots, and acne. Dermaceutic cosmeceutical care products are preferred by specialists to optimize aesthetic treatments such as peels, lasers or IPL, fillers, botox and mesotherapy.

A peeling treatment stimulates cell renewal and boosts epidermal repair. Dermaceutic cosmeceutical care products reinforce these effects and can be prescribed by your specialist based on your needs."

 

Første step for meg i denne prosessen var jo denne peelingen. Cosmo Peel som den heter. Peelingen er anbefalt for  blant annet  fine linjer, ujevnheter i huden, gusten hud og pigmentering. Forhåpentligvis får vi "dratt opp" litt ekstra av pigmentflekkene mine som ligger og lurer rett under overflaten også så vi i neste step kan få bukt med de. Under ser du hvordan det gikk for seg. Først rens, så pensling med 15 % TCA og så skulle det ligge på til huden min ble hvit. Det sved ganske så godt og var ikke kjempebehagelig akkurat. Men må jo lide litt for skjønnheten ;-) Det var ikke mange minuttene det tok, så det gikk veldig greit. Da huden var blitt hvit og tørr ble det smurt på en krem som skulle være på i mange timer. Var det 8 eller 12? Husker ikke helt, men den skulle sitte på og virke lenge.

 

Her ser dere hvordan huden har reagert i dagene etterpå. Huden ble først veldig stram, så enda strammere om mulig og litt sår. Det er artig å se at det tar litt forskjellig og at det reagerer veldig på pigmentflekkene mine. Blir spennende å se hva som skjuler seg under den døde huden! Nå flasser jeg masse og er glad for at jeg ikke har de største tilstelningene jeg skal delta på ;-)

Det eneste produktet jeg bruker nå er dette:

Tipper at jeg om noen dager kan begynne med resten av produktene som er anbefalt når man har tatt denne behandlingen. Neste step skjer neste uke. Da bir det enten en ny Cosmo Peel eller så går vi videre til en Spot peel Kanskje? :-) Følg med da jeg oppdaterer jevnlig om utviklingen, og les mer om produktene her!

OPERASJON FABULOUS IS ON!