Cosmo Peel - Runde 2

På onsdag var jeg på Betty's Beauty Salon igjen og skulle ta en vurdering og oppfølging av Cosmo Peelingen jeg tok for to uker siden.  Resultatet var absolutt synlig. Mye klarere hud, mer glød, spenst og færre linjer. Noen steder færre pigmentflekker, mens et sted i pannen var det litt mer. Der har jeg det som kalles melasma, altså hormonpigmentering. Det var egentlig planen med denne peelingen også. Siden jeg skal ta en Spot Peel neste gang (om ca to uker), som går mer på pigmentering, var det i planen å få opp så mye som mulig av pigmentene som ligger under huden. Da får vi tatt knekken på mer med den peelingen neste gang!

Nå ble vi ihvertfall enige om å ta en runde til med Cosmo Peel. Kjøre på en gang til og virkelig få skrelt av huden. Under ser dere huden etter to dager.

Det føltes litt annerledes denne gangen. Huden var jo akkurat ferdig med avflassing fra sist og litt mer sår. Samtidig virker det som den har kommet inn dypere og jeg tror at avflassingen vil gå litt lettere denne runden. Tror altså ;-) Følg med videre, jeg oppdaterer jevnlig. Er det noe dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. Har også mulighet til å få ekspertenes tips og råd - så spør i vei!