Kule retro apper

Som en retroelskende snelle som liker å velte meg i alt fra kjoler, biler, makeup og filmer fra tidligere tidsepoker er det veldig gøy med noen retro apper på iphonen som kan gi litt av den følelsen også! Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritter.

Den første her er som en nostalgisk fotoboks fra 50-tallet og heter Pocketbooth. Husker dere hvor gøy det var å skvise seg inn sammen med bestevenninnen eller ungdomskjæresten og ta den remsen med bilder? Vel, nå kan du altså gjør det på telefonen.

Her er resultatet av Betty og meg :-)

Den neste er Vintage Phone fra Seagram's Gin. Denne synes jeg er så kul! Den har nummerskive og leopardbakgunn. (Du har andre valgmuligheter på bakgrunnen altså) Det tar litt lang tid hvis du bare skal ta en rask samtale, men akk så gøy!

Den siste jeg skal vise dere i dag er Retromatic. Her kan du virkelig leke deg med forskjellige bakgrunner, farger, filtere, mønstre, ornamenter og tekster.

Her ser dere fire varianter jeg har gjort:

Enjoy!