Jeg er halvveis!

Endelig halvveis og jeg kan begynne å telle nedover :-D Jeg har gått ned 5(!) kg på to uker og er strålende fornøyd med det. Helsemessig kjenner jeg foreløpig ikke noe voldsom forandring. Det kan jo ha noe med at det er uvant med så lite mat og at jeg har hatt veldig lite energi. Og hvis jeg har glemt å drikke nok vann har jeg fått hodepine. Dette lærte jeg meg selvsagt fort ;-) I morgen skal jeg på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk. Jeg kjenner jo selv at jeg reagerer på mat, men usikker på akkurat hva det er. De mener at mat har mye å si for migrene og derfor dro jeg dit i forrige uke og tok en blodprøve for å teste om jeg har intoleranse for noen matvarer. Fikk telefon fra de i går hvor de hadde fått resultatene og det var tydelig at jeg hadde det. Blir spennende å høre hva det er snakk om!

Vel, håper det ikke er milkshake jeg ikke tåler for det har jeg skikkelig tenkt til å unne meg etter denne dietten!