Endelig ferdig!

Himmel og hav! Jeg er ferdig med dietten. Det er faktisk en uke siden, men det har gått i ett i det siste så har dessverre ikke fått tid til å skrive her.. Resultatet ble ikke helt som forventet og det ble bare med bonusen - ned 6,5 kg! Er jo fornøyd med det altså, men hadde håpet at jeg skulle merke det mer på helsen. Jeg har også i mellomtiden vært på Dr Fedon Lindbergs Klinikk. Der tok jeg en blodprøve for å teste ut div matvarer. Der kom det frem at det er en hel haug jeg reagerer på. Ganske så kraftig også, så da ble det rett over på tre nye mnd på diett. Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg vil merke bedring underveis her!

Jeg må innrømme at før jeg gikk over på denne Fedon dietten gikk jeg på en ørliten smell... Jeg MÅTTE bare ha en pizza fra Dolly Dimple's! Fy fa.... så deilig det smakte!!