Spot Peel

Da var tiden inne for en ny behandling av huden . Jeg har jo hatt to runder med Cosmo Peel med strålende resultater på huden. Spesielt spenst og glød. Den tok også en god del pigment, men  ikke alt. Etter en konsultasjon, samt et bilde med en fiffig maskin som tok en titt under huden min, falt valget på en runde med Spot Peel. Se hva som skjulte seg under huden min:

Masse pigmenter! Angst ;-) Behandlingen med Spot Peel startet med en milk peel etterfulgt av selve spot peel kremen som lå på i 8 timer. Den kan du bare gå rundt med om du må tilbake på jobb eller hva som helst. Du er ikke låst til å ta denne behandlingen på ettermiddagen eller en helg:-) Slik så jeg ut rett etterpå:

Veldig rød og litt sår i huden, men ikke i nærheten av sånn det var med Cosmo Peelen. Var veldig spent på å se hudens reaksjon på denne behandlingen og om jeg kom til  å flasse i det hele tatt. Dagene gikk og etter et par dager flasset jeg så vidt det var av et tynt lag med hud. De to rundene før hadde nok gjort jobben sin slik at denne prossessen gikk raskere.

De fire første dagene vasket jeg bare ansiktet med vann og brukte K Ceutic. Etter det begynte jeg med Exfoliant Foam morgen og kveld, C 25 Cream og K Ceutic morgen og Spot Cream på kvelden. Etter noen dager begynte jeg å kjenne effekten av Spot kremen. Huden begynte å klø og flasse. Nå skal jeg holde på med dette en stund og er kjempe spent på resultatet. Satser på at dette tar knekken på siste rest av pigmentflekkene!