Hemmelig oppdrag!

I helgen har jeg hatt et hemmelig oppdrag. I morgen fyller nemlig bebisen min 13(!) år, og jeg ville gi henne et nytt og oppusset rom i gave. Et skikkelig tenåringsrom :-) Jeg hadde ikke lang tid på meg og fikk gudskjelov fantastisk hjelp av Kim og pappa. Philippa var på kosebesøk hos mimmi og morfar i helgen og ante ingenting,  selvom morfar måtte snike seg unna noen timer ;-) Intetanende var hun på shopping hele lørdagen med mimmi og oldemor, mens vi jobbet på spreng for å bli ferdige på så kort tid! Fredag til søndag var en smule ambisiøst, men vi kom i mål og gjett om Philippa ble glad!! :-)

Jeg glemte å ta et godt "før" bilde, men jeg har et rote-bilde fra fotoshooten med Allers for en stund tilbake. Dette er altså FØR:

Her er prossessen i gang!

Rommet hennes hadde hvite vegger og et grå/blått gulv. Dette var her da vi flyttet inn. Ikke helt vår stil, men ikke ille nok til at vi gjorde noe med det på det tidspunktet. Veggene ble nå malt i en deilig mint farge og gulvene ble SELVSAGT sjakkrutete. (Jeg ønsker meg det selv på kjøkkenet, men vi får se om jeg gjør det senere;-)) Himmelsengen henges opp, men stoffet ble skiftet ut undeveis.. Sengegavlen er kjøpt på Åhlens. Den fantes ikke i annen størrelse enn 90 cm og sengen til snuppa er 120 cm. Jeg skulle på død og liv ha den gavelen, så da fant jeg ut at det var lurt med sengestolper og fikk hjelp av pappa til å lage det. Se så fint det ble!

Så måtte jeg jo lage et sminkebord. Det må jo alle jenter ha :-D Her tok jeg en gammel retro pult, malte den sort og forvandlet den med decoupageteknikk av utklipte bilder fra moteblader. Veldig fornøyd med den og det ble snuppa også!

Her kommer et bildedryss fra resten:

Stjernehimmel over sengen <3

Bildet av Marilyn kommer ikke så godt frem når jeg prøver å ta bilde av det, men det er altså dette FANASTISKE bildet som pryder veggen!

IMG_9787

Når Philippa kom hjem så jeg stoppet jeg henne i gangen og sa at det hadde skjedd noe.. Ååååå? Sier hun. Ja, du skjønner at jeg bestillte gaven din på nettet og den kom allerede i går og den er SÅÅÅ stor at jeg ikke får plass til den i boden og heller ikke får pakket den inn og gjemt den i stuen. Derfor står den på rommet ditt nå. Ok, sier hun.. Så, hvis det er greit for deg så må du få den i dag. Noen dager på forskudd. JA! Det var greit :-) Så med hendene foran øynene gikk vi til rommet også åpnet hun døren. Hun holdt på å få sjokk! Hun ble så glad, rørt og ekstatisk! Det var veldig, veldig gøy!

Etterpå sa hun til meg at mamma, jeg skjønte ikke helt hva det kunne være du hadde kjøpt til meg jeg, men jeg tenkte kanskje at det var en stor oppblåsbar sebra! Hahahaha:-D Det sier litt om hennes fantasi og ikke minst hva hun tenker om meg ;-) Hihihi...