Birthday Carnival Spectacular

Forrige uke fyllte min lille store bebis 13 år! Jeg har altså en tenåring i hus ;-) I helgen feiret vi henne med et skikkelig bursdagsselskap i temaet Vintage Carnival! Det er det kuleste og gøyalste selskapet vi har hatt. Voksenselskap på lørdag og barneselskap på søndag. Forberedelsene måtte jeg starte med tidlig for det var mye som måtte gjøres. Jo mer jeg jobbet med dette, jo mer kom jeg på at vi måtte ha med. Kreativiteten boblet over og det ELSKER jeg jo at den gjør!

Det jo sånn at mitt hus er huset med det rare i, så når jeg hadde gått igjennom skuffer, skap og boder hadde jeg samlet en haug med ting som passet perfekt til festen! Litt annet måtte kjøpes inn også for at det skulle bli komplett og mye har jeg lagt selv. Da var det bare å gå i gang! 20 stk var invitert til lørdagen og litt færre neste dag, og da ble min lille leilighet litt knapp. Gudskjelov fikk vi låne kontorlokalet til Kim som ligger her på Løkka.

Jeg bestillte popcornmaskin, pølsevarmer og lykkehjul. Jeg bestillte de kuleste invitasjonene, vintage popcorn og peanut poser og et carnival party kit fra Etsy. Samt noen spill. Jeg lagde alle lekene selv. Vi hadde disse lekene:

- Photo Booth

- Can Toss

- Bean Bag toss

- Can You Guess How many

- Tattoo Parlor

- Stylter

- Ansiktsmaling

I tillegg hadde vi lykkehjul, hoppeball, spå, ordsøk, tre på rad og fargelegging.

Det ble MYE klipping og liming, men det ble skikkelig bra. Alt måtte selvfølgelig være i en helt bestemt fargekode og Kim bakte de lekreste Cupcakes og Cake Pops som matchet perfekt! I tillegg fikk Philippa sukkerspinnmaskin i gave fra han og barna, så det var jo helt konge :-D Lokalene ble stylet med alt jeg hadde av rekvisitter, og i det kit'et fra Etsy var det også velkomstskilt, bannere, retningsskilt, matbuffet skilt mm..

Ta en titt og se hvordan det ble!

Så var det jo dagens hovedperson da! Vi måtte selvsagt matche temaet, så Philippa var kledd opp som en skikkelig Ringmaster :-) Har du sett noe så vakkert og kult egentlig?

Nå ventet vi bare på gjestene og var klare for å gi de en kjempegøyal opplevelse og en leken fest! Lite ante vi at Philippa sin mimmi, morfar og oldemor hadde fått litt snertet i temaet og overrasket oss enda mer! Inn kommer altså denne gjengen! Vi lo så vi holdt på å døøø :-D Det var jo ikke meningen at gjestene skulle kle seg ut... Hahahahaha! Det hører jo også med til historien at når pappa hadde prøvd kostymet sitt i butikken hadde han klart å ta den på feil vei, så når han kom ut av prøverommet til de andre i butikken hang halen på feil side. Skjønner?;-) Hahahaha! De fikk seg en god latter der også!!

pc142612.jpg
  Her har dere det altså. Fire generasjoner galskap og neste års julekort!

Her har dere det altså. Fire generasjoner galskap og neste års julekort!

Festen kom fort i gang. Bursdagsbarnet storkoste seg. Gjestene hadde det kjempegøy og det var så gøy å se at alle var med å lekte, spilte, gikk på stylter, spiste og koste seg! Men det som definitivt slo mest an var Photo Booth'en ;-D

  Nydelige Hedda med nydelig Cake Pop

Nydelige Hedda med nydelig Cake Pop

  Kim tegnet fin klovn

Kim tegnet fin klovn

  Kiss kiss

Kiss kiss

pc142627.jpg
  Mimmi på stylter. Jakob er gentleman og passer på :-)

Mimmi på stylter. Jakob er gentleman og passer på :-)

  Grab a prop and strike a pose!

Grab a prop and strike a pose!

Photo Booth'en var så gøy at det skal definitivt gjentas på en fest senere! Glade, fornøyde, mette og passe utslitte endte omsider festen. Vi hadde jo en ny runde til neste dag med mange tenåringer så vi gledet oss til det! Det var så vellykket at til og med oldemor på 83 år ringte dagen etterpå og takket for den fantastiske festen vi hadde gitt henne, og at hun hadde vært sååå opplagt når hun kom hjem - ja, det hadde vært rene vitamininnsprøytningen!

Avslutter med noen herlige bilder av en smule sukkerpåvirket og lykkelig burdags-tenåring!

Følg meg gjerne på Instagram missrockabully og/eller sjekk ut #philippa13 for bilder fra festen der!