Dermaceutic Spot Peel Oppdatering

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering på huden. Som jeg skrev sist angående huden tok jeg jo en Spot Peel behandling og etter det har jeg hatt et bestemt regime med hjemmeprodukter. Etter en Spot Peel skal det gjøres i 30 dager.

Jeg gjør som følger:

Morgen

1. Renser huden med Foamer 15.

2. Påfører Serum C25 i hele ansiktet

3. Jeg påfører som regel alltid K-Ceutic, men innimellom bruker jeg Sun Ceutic 50. Viktig å ALDRI gå ut uten UV-beskyttelse!

Kveld

1. Renser huden med Foamer 15

2. Påfører Spot Cream på de pigmenterte områdene, som for min del er omtrent hele ansiktet.

3. Påfører Light Ceutic på resten av ansiktet

Det er ikke så bra produktbilde det her, men gå inn HER og les mer om du er interessert :-)

Huden har reagert med å blir noe rød og sår, flasser i perioder, noen små utbrudd, men blir stadig finere! Ser kanskje ikke sånn ut her for dette er en av de "såreste" periodene. Pigmenteringen i pannen har den ikke klart å ta helt knekken på enda som dere ser, men jeg kjører på med produktene og håper at de tar det tilslutt :-) Uansett er huden min tusen ganger finere enn når jeg startet på dette!