Gavedryss

O'boy, O'boy. Gjett om nære og kjære kjenner meg! Jeg fikk så mye fint i går, at man nesten skulle tro jeg hadde vært å handlet julegaver til meg selv :) Det gikk i alt fra rulleskøyter i rosa leopard, Glamorous Cabaret Burlesque-kurs, bøker om tatoveringer, undertøy og masse stæsj fra Manillusion.

Én av gavene jeg fikk fra Philippa, var noe jeg hadde ønsket meg veldig lenge; nemlig langt svart hår (parykk), etter det fatale hårprosjektet tidligere i høst... Hihi ;-) Så søt hun er da <3

I tillegg til et fantastisk gavedryss, var kvelden fylt av masse deilig mat, som Kim laget, fyr i peisen, masse godis på bordet, stearinlys tent i hele huset, og med dyr som løp ivrig rundt og fulgte med på alt som skjedde. Og det var ikke lenge etter at gavene var pakket ut, så hadde hele familien skiftet til koseklær og samlet seg i sofaen for å se på film. Nå er stresset for 2013 endelig over, og vi skal bare nyte noen rolige dager fremover. Først er det feiring av bursdagen til mormor (på forskudd) i morgen, før vi drar til Kristiansand for å være sammen med Kim og barna til over nyttår. Når vi først er på Sørlandet, skal vi også ta en reprise av den fantastiske turen vi hadde i Lista i sommer. Det gleder jeg meg fryktelig til!

Håper alle andre også hadde en fin julekveld, og ønsker alle en fortsatt deilig kveld :-)