This will be my year!

Tenk at 2013 straks er over! For meg har det vært et år fylt med mange utfordringer, og denne kvelden har gått med til mye ettertanke. Det har selvfølgelig vært mange gode stunder også, men mye av det som har skjedd har jeg følt har vært utenfor min kontroll. Når jeg ser tilbake på det nå kunne sikkert mye vært håndtert annerledes, men det er lettere sagt enn gjort!

Uansett.. I 2014 skal jeg være mer forberedt. For det første har jeg bestemt meg for at det skal bli et bra år. Et VELDIG bra år og det skal JEG sørge for!

- Jeg har allerede gått ned 9 kg og har lagt om kostholdet helt og holdent. Helsen skal være hovedfokus, resten av livet.

- Jeg skal begynne å trene styrke, og ikke minst skal jeg lokke frem min indre burlesque gudinne og riste løs på formene ;-) Kurset starter allerede 20. januar. Iiiiik!

- Jeg skal planlegge bedre og lage en årsplan over anledninger, som alt fra bursdager, høytider, Halloween, Philippa sine tentamener, ferier o.l. Føler ofte at jeg mister oversikten og at ting kommer så brått på. Det skaper stress for meg. 

-  Jeg skal kvitte meg med "giftige" relasjoner i livet mitt. 

- Jeg skal utfordre meg selv mer og gå ut av min "comfort zone" (som å delta på burlesque-kurs).

- Jeg skal reise mer!

-  Jeg skal tenke nøye over hva som skal bli med inn i 2014, og hva skal bli igjen i 2013. La dårlige ting bli liggende igjen og ta med meg de gode. Som en slags symbolsk handling.

God helse, ekte venner, kvalitetstid med familien, fine opplevelser - både i hverdagen og i fritiden - og nye positive erfaringer, er blandt annet det 2014 skal by på for meg :-)

Jeg håper du også går inn i et nytt år med håp og positive tanker. Jeg er i hvert fall full av pågangsmot og sier bare: 2014 - Bring it on!

Nå har klokken blitt 01:30 så nå må jeg komme meg i seng. God natt :-)