Nyttårsaften

Vi hadde en super nyttårsaften og koste oss masse! Det var bare Kim, meg og barna, men det var helt perfekt :-) Vi var litt lei av den typiske jule- og nyttårsmaten så vi hadde nyttårstaco. Deilig!

Jeg skulle ta et fint antrekksbilde til dere av den nye fine kjolen min fra Manillusion, men vips så var kvelden over. Viser dere heller et bilde fra prøverommet så får dere en anelse. Jeg synes den er så fin og jeg elsker blåfargen! Skal ta et skikkelig bilde senere hvor jeg styler det hele til fingerspissen ;-)

Siden vi liker å tulle mye og ha det litt gøy var det selvsagt lov til å tegne på duken etter maten. Papirduk altså..

 Kim sin versjon av meg..

Kim sin versjon av meg..

Det ble fyrverkeri, latter, stappmette mager og god stemning. En veldig fin avslutning på året :-) Håper deres nyttårsfeiring var strålende også!