Velkommen!

Hei mine venner!

Endelig kan Betty og jeg ønske dere velkommen inn på min nye blogg!

Veien over hit har vært lang, men resultatet har blitt så bra :-) Som dere ser, har den litt mer å by på enn den forrige bloggen; med både galleri og egen side for Betty. I tillegg har jeg endelig fått mitt eget domenenavn. Det vil komme mer her etterhvert, blant annet en egen side med presseklipp og kanskje en egen nettbutikk hvor jeg selger mine gamle skatter. 

Allerede er det så mange flotte bloggere der ute, men ikke så mange innenfor akkurat den stilen jeg lever og ånder for. Derfor – og litt på impuls – startet jeg å blogge for et år siden. Det har tatt sin tid å finne min ”greie”, men nå, med den nye siden min, vil dere både få en personlig blogg, og en blogg som i enda større grad vil handle om vintage makeup, hår og stil. Og min tolkning av denne stilen :-)

Mye av min inspirasjon får jeg fra utenlandske bloggere, Instragram-profiler, filmer, magasiner, mine stilikoner, steder i verden og evige søk på Internett, hvor jeg finner alt for mye spennende. Ofte føler jeg at det ikke er nok lagringsplass i hodet mitt til alt det gøye og vakre som finnes der ute i verden! På den nye bloggen skal jeg prøve å videreformidle alt det jeg blir inspirert av, og forhåpentligvis inspirere noen av dere :-)

                                                                     Si hei til leserne våre, Betty! :-)

                                                                    Si hei til leserne våre, Betty! :-)

P1103603.JPG
P1103605.JPG
                                                        Vi har alltid mye å snakke om Betty og jeg <3

                                                       Vi har alltid mye å snakke om Betty og jeg <3

XOXO