Burlesque - 1 uke til kursstart!

Som jeg har skrevet før er jeg ikke av den sporty typen-ei heller spesielt grasiøs. Så av frykt for og ikke være helt Bridget Jones på kurset, prøvde jeg å lokke frem min indre burlesque-gudinne i helgen. Når det kommer til selve stylingen, klærne (eller mangelen på det), puppedusker og makeup er jeg helt med. Det jeg er litt mer redd for er hvor sexy jeg klarer å lirke av meg strømpene og snurre puppene rundt og rundt - altså kalt tassel twirl. Hihihi..

Jeg har jo hatt lyst til dette lenge og gleder meg masse selvom det er skrekkblandet fryd! Men, jeg skal jo tross alt bli super god ;-)

P1103401.JPG
P1103403.JPG
P1103409.JPG
                  Finger waves - en av de få frisyrene jeg får til med det korte håret mitt som passer stilen min.                                                                For en lykke det skal bli når det har vokst ut igjen!

                Finger waves - en av de få frisyrene jeg får til med det korte håret mitt som passer stilen min.

                                                           For en lykke det skal bli når det har vokst ut igjen!

P1103461.JPG

Kurset jeg skal gå på blir holdt av Mari Sletten, også kjent som Empress DeVilina. Jeg har vært på flere av showene hun og de andre heite damene har hatt, og gleder meg vilt til neste som er nå i februar.

Midnight Burlesque - Comique le Tropique Exotique

Som jeg har drømt meg bort i de showene og ønsket at jeg kunne være en av de!

Jeg måtte undersøke litt nærmere angående dette med tassel twirling også, og kom over dette lærerike klippet. Og det beste med det hele er jo slutten.. Hahaha! Nå kommer du ikke unna kjære! ;-)