Madonna Inn

Kan vi være så snill å snakke litt om hvor sinnsykt kult dette hotellet er?!

Når jeg kom over dette stedet, fikk jeg akutt lyst til å reise dit. Umiddelbart! Et av mine ønsker og mål fremover er jo å reise mer, så hvorfor ikke starte akkurat her? Siden dette hotellet ligger på USAs solkyst, ser jeg for meg at vi cruiser i en rosa Cadillac oppover California-kysten, og ender ferden her på Madonna Inn.

Hotellet har 110 rom. Alle helt forskjellige, og unikt innredet. Jeg skulle gjerne bodd på ulike rom i løpet av oppholdet, og det ville vært vanskelig å velge mellom Love Nest, Carin eller Just Heaven. Men, må jeg velge bare ett rom, hadde det nok blitt Madonna Suite :-)

Jeg hadde kost meg helt sinnsykt på Madonna Inn. Tenk å ligge i en kul bikini ved poolen, og sett smashing ut! Tatt en deilig SPA-behandling, spist nydelig mat i restauranten og fråtset i kaker fra det berømte bakeriet. Ja, jeg skulle til og med ha tatt meg en tur på hesteryggen. Jeg hadde sannsynligvis nektet å dra hjem etter en uke her. I alle fall hadde jeg blitt så overinspirert at leiligheten hjemme hadde stått i fare for en heftig makeover ;-)

I tillegg til Madonna Inn, er både Route 66, Rockabilly-weekend i Las Vegas, New Orleans og Mexico på listen over reisemål. Planleggingen og sparingen er i gang, og jeg håper at drømmen om en tur hit ikke er så altfor langt unna!

Håper dere alle har en fin start på uken <3