Grrrrr...

Jeg følger en del kule damer på Instagram, en av de kalt @ihateraquelreed. Jeg ante fred og ingen fare da hun plutselig postet bilde av den kuleste jumpsuiten jeg har sett! Snakk om å sette kaffen i halsen!;-) Hun har nemlig inngått et samarbeid med Strange Vixens og lagd en Jumpsuite Line.  *DÅNE*

Min kjære mente at hvis han kjøpte denne til meg var det kun en vinn-vinn-situasjon og i går kom den i posten. Lucky me!!

P1143671.JPG
P1143676.JPG
P1143715.JPG
                                                                         Dyreprint er en gjenganger hos meg ;-)

                                                                        Dyreprint er en gjenganger hos meg ;-)

image-9.jpeg

Jeg må finne et kult belte til å ha i midjen og noe snasent tilbehør, så er jeg klar for en tur ut med denne!

Nå kommer snart snuppa hjem fra skolen og vi skal en tur på Oslo City. Kanskje jeg finner et belte da?

Ha en strålende dag!