The Fab Frenchie

Hei dere!

Har dere en deilig søndag? Det har jeg. Her er det TLC på full guffe og jeg rydder og vasker. Er årevis siden jeg hørte på TLC sist, men jeg hadde ikke glemt favorittsangene, nei! ;-) Det er så deilig å spille høy musikk og synge  med. Høyt og alene ;-)

Philippa er på fjellet med pappa'n sin. Det er jo veldig sjeldent jeg er alene, så jeg prøver å nyte det selvom jeg liker best å ha snuppa mi hjemme. Alene er jeg vel akkurat ikke da. Det er tre dyr som fortsatt løper i bena på meg og Betty klager når hun synes at jeg styrer og rydder for mye. Da får jeg klar beskjed om å sette meg i sofaen og hun legger seg umiddelbart til oppå meg. Haha! Jeg må le av henne altså. Den aller beste sovestillingen hennes er mellom mine ben og under dyna/pledd. Sånn har det vært siden hun var bebis :-)

Hverken Betty eller jeg er spesielt glad i kulda og hun er like frysepinne som meg. Derfor ble jeg så begeistret når jeg kom over disse FABELAKTIGE fleece genserene fra The Fab Frenchie på Etsy. 

image-10.jpeg

Selvfølgelig valgte jeg dyreprint! Hun må jo ha leopard hun også, så hun matcher mamma'n sin ;-) De er så utrolig fine, rimelige og handelen på Etsy gikk helt strålene. Anbefales alle andre frenchie-eiere! Veldig viktig å passe på dyrene våre nå i kulden <3

Nå skal jeg komme meg tilbake til ryddingen. Jo fortere ferdig, jo fortere kan jeg slenge meg på sofaen å se en film:-)

Ha en strålende søndag der ute!