God kveld!

I går var første gangen på burlesque-kurset og det var så gøy! Ikke bare var det festlig å lære seg bevegelsene, men det var skikkelig trening i tillegg. Vi skal lære en hel koreografi med stripping av strømper og hansker og en med tassel-twirling. De andre jentene på kurset var superkoselige, så jeg følte det overhode ikke kleint. Ok, kanskje litt da ;-) Hehe! Men som sagt, dette skal jeg bli god på. Har dere hatt en fin start på uken da? Jeg har store planer om å få trent mer og må finne min rytme. Blir nødt til å lage meg en oversikt med hvor, hva og hvordan. Er på morgendagen to-do list!

 

Vil forresten bare tipse dere om noen fantastiske produkter. 

P1103378.JPG

Først, hvis det er noen av dere som har gått på en smell med håret slik som jeg, eller i nærheten av det, er disse produktene fra Redken Extreme helt fantastiske. En proteinkur som du bruker når du vasker håret og en anti-snap som du tar i etterpå i fuktig hår. Den siste skal hjelpe mot at håret brekker. Spesielt ved bruk av varme som rettetang, krølltang, føner osv.. 

P1103377.JPG

Så er det denne nydelige oljen fra Nuxe. Den kan brukes på både ansikt, kropp og hår. Dufter deilig og trekker seg inn i huden med en gang. Dette er også Dita Von Teese sin favorit :-)

P1103384.JPG
P1213767.JPG

Mascara kan være litt vanskelig synes jeg, men jeg måtte bare prøve denne fra The Balm. Ble faktisk positivt overrasket og synes den er superbra. Definitivt et pluss at designet er retro inspirert også <3

9C88F3437E2ABD9F31CDE3EA40A966AC_3036049_0.jpg

Alt dette er kjøpt på blivakker.no. Veldig gode priser der!

 

 Nå skal jeg slenge meg i sofaen å se en film. Igjen. Men det er jo så deilig, og jeg har en liten bunke med gamle klassikere jeg skal igjennom.

Ha en deilig kveld dere! :-)