Gamle godbiter

Jeg har vært så heldig å få (tatt) noen ting av mormor som jeg synes er så fine. Det ene er et gammelt bilde som min morfar fikk i gave av sin mamma. Er det ikke søtt?

P1213773.JPG

Så er det disse fantastiske likørglassene! Disse var også en gave til min morfar fra hans mamma. Synd jeg ikke liker likør. Jeg får heller bruke de til hvetegress-shoten på morgenkvisten ;-)

P1213781.JPG
P1213783.JPG
P1213790.JPG

Det er så gøy når man finner nostalgiske ting man kan putte inn i sitt eget hjem. Apropos eget hjem kjenner jeg at det kribler noe fryktelig i fingrene etter å gjøre om her hjemme. Philippa sitt rom ble jo pusset opp til bursdagen hennes så det er tipp topp. Kjøkkenet er ikke så stort, men tenkte å male skapene som på bildet. Legge sjakkgulv og spare til en rosa kitch'n Aid. Rosa Smeg kjøleskap har jeg jo :-)

Badet er knøttlite, men jeg har målt at jeg akkurat får skvist inn et sittebadekar. O'lykke!

Også er det stuen da. Her lurer jeg på om jeg skal være så gæren at jeg kaster ut sovesofaen og får meg en skikkelig deilig dobbeltseng. Finner en rålekker hodegavl og lager litt daybed-aktig ut av den. Et kult skjermbrett og en liten sofagruppe. Male veggene i noen dype flatterende farger, nye gardiner... Art Deco, Boudoir, Old Hollywood... *DRØMME DRØMME*