Hello world!

Sprett vodkaen - I'm back!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet vettu. Jeg skulle bare ta en kort sommer-pause fra bloggen, men du vet, tiden flyr! Den sommeren Philippa og jeg har hatt har vært den beste i hele mitt liv! Vi startet det hele med American Festival i Lista (som var min siste post her), to uker i Bulgaria, mange båtturer i et helt fantastisk vær med badetemperatur opp til 26 grader! Så dro vi til vår kjære venninne Lady J og Notodden Bluesfestival med fantastisk musikk, gode venner og festing. Vi har vært på mange vidunderlige roadtrips med Thunderbirden og selvsagt Grensetreffet i Halden hvor jeg vant pin up konkurransen Miss Fuzzy Dice :-) For ikke å glemme alle de fantastiske lunsjene og "drikkekontoret" på Aku Aku med Lise <3 Hvis du følger meg på Instagram har du sikkert fått med deg all moroa!

Nå har jeg endelig skjerpet meg og er i full sving her igjen. Jeg har masse spennende ting på gang som nye fantastiske samarbeid, videreutvikling av Miss Rockabully's Beauty Academy, jeg som kommer mer og mer i kontakt med min indre pin up, og det faktum at pin up samfunnet blir større er så gøy og inspirerende. Oh joy!

Jeg klarte å miste mobilen min i sommer også, så noen bilder er mistet. Sjekk ut Instagram for fler. Et lite bildedryss siden sist:

Look at the bottom of the page for english translation :-) Trying out something new for my followers!

 

 

Pop the champagne (or vodka in my case) - I'm back!

So it's been a while. I was supposed to take a short summer break from le blog, but you know time flies! The summer Philippa and I have had this year has been the best in my entire life! We started off with American Festival in Lista (whitch was my last post here), two weeks in Bulgaria, a lot of boat trips in the warmest weather I can remember here in Norway. We had up to 26 degrees in the WATER! We went to our friend Lady J for Notodden Blues Festival with amazing music,  good friends and partying. Roadtrippin' in our awesome Thunderbird and of course Grensetreffet in Halden where I won the pin up contest Miss Fuzzy Dice :-) And last but not least, the many lunches and drinks at Aku Aku with Lise <3 If you are following me on Instagram you may have noticed all the fun!

Finally I have managed to pull my act together and here I am. I have a lot of exciting things coming up here with new collobarations, development of Miss Rockabully's Beauty Academy, me getting even more connected with my inner pin up, and the fact that the pin up community is getting bigger is so fun and inspiring. Oh joy!

I lost my phone this summer also, so a lot of my pictures are lost. But check out my Instagram for more photos!

Trying out english translation for my followers! What do you think - keep doing it?