Happy Sunday

1dd835d227c4bb8ff26e0676b6717865.jpg

Dette har jeg hatt behov for å tenke på i helgen. Philippa er hos pappan sin og jeg har hatt tid til å kjenne litt etter på ting og tang. Hva trenger jeg? Gode venner, musikk, ro, få være kreativ, trene(!), dyrene mine, kvalitetstid med Philippa og gjøre ting som får meg til å le (se dyreklipp på youtube..hihihi!) er noen av de grunnleggende tingene for meg og min sjel. Så er det selvfølgelig reiser og andre små og store opplevelser som utvider horisonten. Noen ganger glemmer jeg å kjenne etter om jeg får matet sjelen min med de riktige tingene. 

Det har vært en deilig helg. Jeg kjente at jeg trengte litt forandring og endte opp med å ommøblere stuen. Jeg har hatt besøk av en god venn og i dag har jeg vært på Bislett Bad med Philippa. Nå er jeg alene igjen og skal tenne stearinlys, ta med meg noe god mat og slenge meg i sofaen å se The Notebook. Den skal gjøre godt for meg nå :-)Har dere sett den? Så fin!

Håper dere også har hatt en deilig helg. Nyyyyt søndagskvelden :-) Avslutter med denne fanstastiske sangen!

"Find the light, find the light, find the light"