Oppdatering hud

Nå har det gått en stund siden forrige oppdatering på huden. Jeg gikk jo igjennom noen heftige peelinger. Først to cosmo peelinger og en spot peel. Den føste hadde en utrolig god effekt på elastiteten i huden og jeg så stor forandring! Så var det å få bukt med pigmentflekkene. Spot peelen klarte ikke å ta bort alle mine flekker og jeg har i tillegg melasma i pannen som også fortsatt er tydelig tilstede. Her må vi altså gå litt hardere til verks!

Jeg var innom Skintech hos nydelige Rita og tok bilde av hva som skjuler seg under huden. Her kommer alt frem altså!

Hjelp! ;-) Her ser man alt fra porer, linjer, rynker, pigmentflekker og melasma. Den kan også fortelle hudens tilstand i forhold til alder. Veldig festlig! Jeg ligger ikke så dårlig an i forhold til rynker, men tilbake til pigmentflekkene da... Planer er å kjøre på med ny peel, men siden behandlingen tar totalt sett to måneder og vi da er ute i mai/juni, venter vi til etter sommeren. Selvom jeg ikke soler meg direkte i ansiktet, bruker solfaktor og hatt er det  er så vanskelig å unngå solen totalt. (Jeg håper også på en deilig sydentur i år). Veldig dumt å utsette en nypeelet og behandlet hud for det. Så i mellomtiden bruker jeg nå Spot Cream på natten og selvsagt Sun Ceutic 50 på dagen. Skal tilbake å sjekke resultatet på bare bruk av Spot Cream etter 1 måned. Spennende!

Og dere - husk solfaktor hver dag! :-)