Bli ny med Manillusion og Miss Rockabully!!

Vil du bli ny? Vil du bli pudret av fantastiske vixens på Manillusion? Få sminke, hårstyling og klær verdt tusenvis av kroner?

 

               Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

             Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

 

Vi gir deg total makeover! I forbindelse med feiring av Manillusion sin 9-års bursdag som butikk, sparker vi i gang en fantastisk konkurranse.

Miss Rockabully - moi - makeup-artist, pinup-entusiast og blogger,  vil sminke deg og style håret ditt, og Manillusion, selveste kjolehimmelen vil kle deg opp til du ser ut som en drømmevixen.

Klærne får du til og med beholde!

Vi knipser før og etter-bilde til en artikkel på begges blogg, og vil selvfølgelig dele bilder på våre sosiale medier. Det må du gjøre også 

Hva skal du så gjøre for å kunne vinne?

1. Du må sende en mail til – marked@manillusion.no, merk mailen «makeover» – hvor du sier hvorfor akkurat du vil vinne. Du må legge ved et bilde av deg selv, samt størrelsen og høyden din , og link til din Facebook og Instagram-profil.

2. Du må dele bilde av denne konkurransen, og linke til oss på Facebook og Instagram, og invitere vennene dine til å bli fans.  Hashtag oss på Instagram med #manillusion #konkurranse #missrockabully, @missrockabully og @manillusion. Du må være fan av oss på Facebook og Instagram. Her er Facebook-sidene til Miss Rockabully og Manillusion

3. Du må kunne delta på  bursdagen i butikken på Grûnerløkka 2. mai kl. 15-19

4. Konkurransen avsluttes 25.4

Del konkurransen med alle du kjenner!

 

Vi har laget arrangement på Facebook. Klikk på bildet for å følge med på hva som skjer på bursdagen.

 

Lykke til!