God mandag!

Har dere hatt en fin helg? Vi har vært i konfirmasjonen til Serine, datteren til Pernille. Det var super koselig og en veldig fin dag! Her er et bilde av Philippa, og det er den eneste bilde jeg rakk å ta med mobilen. Resten er på Pernille sitt kamera, så regner med at det er noen fine bilder jeg kan rappe derfra etterhvert så jeg kan få vist dere mer av dagen :-)

                                               Philippa har ny og fin kjole fra  Manillusion . Merket er Hell Bunny

                                              Philippa har ny og fin kjole fra Manillusion. Merket er Hell Bunny

Siden vi fjonger oss så fælt før vi skal på ting, ser det fankern ikke ut her nå.To virvelvinder som fyker rundt her med opprullet hår, sminken flyter utover hele bordet, klær og sko som prøves og som ikke blir hengt tilbake, musikken på full guffe og tre dyr som løper i bena på oss! Typisk hverdag her hjemme ;-)

Det betyr i hvert fall at jeg er nødt til å rydde opp her i dag, og selvom jeg ELSKER å ha det pent, rent og ryddig (hvem gjør vel ikke det?), er jeg ikke spesielt glad i å rydde... Gid jeg hadde en hushjelp ;-)

Jeg driver også å gjør om hele stuen. Tenkte å gjøre det hele om til mitt eget boudoir. Hvem trenger vel å ha en typisk sofa og spisestuebord? Kjedelig synes jeg - spesielt på så liten plass! Problemet nå er bare det at jeg trenger en skikkelig handyman og møbelsnekker for å få det slik jeg vil. Anyone? Blir vel pappa stakkars..

Kunne godt tenkt meg en sånn her daybed ( og selvsagt gjerne peisen, speilet, stolen, teppet...skjønner? ;-) )

Fant forresten noen fine ting på markedet på Birkelunden i går:

photo 1.JPG

Nå må jeg virkelig begynne å rydde! Ha en strålende dag :-)