Spice Island

I dag er en lurvete dag og formen er bånn i bøtta.. Jeg skulle jo rydde i går, meeeeen det gikk ikke så bra. Jeg hadde så vondt i viljen og i dag har jeg vondt i kroppen. Hmmm, what to do? Ryddig og rent må jeg jo få det. Lurer på om jeg kan bestikke Philippa litt ;-)

 

Uansett dere, jeg har en venninne som har agenturet på de mest vidunderligste spaproduktene jeg har vært borti! Det heter Spice Island og er godt etablert i USA allerede. Nå har de altså kommet hit!

Spice Island er fra Sri Lanka og er en ayurvedisk basert serie. Ayurveda stammer fra India, der det ble grunnlagt som et helhetlig alternativt medisinsk system for ca. 7000 år siden. I ayurveda fokuseres det på å bevare den vitale energien i mennesket.  

Dette er hva de sier om seg selv:

Spice Island leverer autentiske hudpleieprodukter gjennom en fullstendig bærekraftig prosess som kommer alle involverte parter til gode; fra bonde til leverandør, til produsent og til sluttbruker.

Vi har gitt de som praktiserer tradisjonell Ayurveda en alternativ platform til å kunne utøve sin kunnskap i vårt moderne samfunn, og samtidig bevare denne eldgamle og anerkjente kunsten.

Vi tror på at denne alternative formen for medisin og pleie er mer hensiktsmessig enn noen gang i vårt hektiske og forurensede samfunn. Derfor er våre produkter utviklet med den bevisste bruker i fokus; personen som er drevet av en etisk overbevisning, som vil leve i pakt med naturen og ønsker å dra nytte av dens helende og styrkende egenskaper.

                          Denne har jeg ikke prøvd enda, men siden jasmin er min favoritt lukt gleder jeg meg vilt!

                         Denne har jeg ikke prøvd enda, men siden jasmin er min favoritt lukt gleder jeg meg vilt!

 Neem er antibakteriell og hjelper mot en uren hud, samt at den gir fuktighetsbalanse. Denne skal Philippa bruke i disse tenåringstider.

Neem er antibakteriell og hjelper mot en uren hud, samt at den gir fuktighetsbalanse. Denne skal Philippa bruke i disse tenåringstider.

                                                                                                Yummy!

                                                                                               Yummy!

 

De har alskens godsaker for både hår, ansikt og kropp! Og det er selvsagt IKKE testet på dyr.

Ta en titt på siden deres her og følg de gjerne på facebook her

Ps. Denne nettbutikken har flere godsaker også, men det skal jeg skrive om til dere litt senere. I mellomtiden ta en titt, de har nå -10% på alle kjøp!

 

Da skal jeg ta den slappe kroppen min inn i dusjen og heale den litt med disse produktene! Ha en deilig tirsdag :-)