Bildilla

Jeg har for første gang siden jeg fikk lappen ingen bil. Jeg bor midt i smørøyet og trenger det faktisk ikke, og det er jo deilig å slippe parkeringsproblematikk og ikke minst utgiftene.

Når det er sagt ELSKER jeg jo biler! Ikke disse nye, men de vakre, kule gamle bilene. Du vet i gamledager når bil var bil, menn var menn og kvinner kvinner ;-) Misforstå meg rett, men det er ikke den samme standaren på stil og klasse lenger. Uansett - når jeg skal kjøpe meg bil igjen blir det en klassisk godbit, og ja, jeg vet det kanskje ikke er det mest praktiske,men det driter jeg i!

Følelsen, lyden, det estetiske og sjarmen med å kjøre en slik bil kan ikke måles med innebygd GPS, rumpevarmer eller elektriske vinduer. Skjønner? ;-)

Det er mange forskjellige jeg synes er fantastiske, men er veldig forelsket i denne.  1956 Chervrolet BelAir <3

  &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Love it!

                                                                       Love it!

Også har vi denne herligheten da! 1953 Cadillac Fleetwood

 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; DÅNE!

                                                                                                  DÅNE!

df2a6d1bd028201cc6cbbf14c638c032.jpg

En vakker dag blir en sånn bil min! Er du også glad i flotte klassiske biler og retro stil? Sørg for å se filmen "My One and Only" med Renée Zellweger. Filmen har over 270 klassiske biler, fab stil og Mr. Big har en liten rolle (meeeep!!)

Never, never look in the rear view mirror, darling. It makes no difference what’s behind you