Hurra for 17. mai!

Hei dere!

Hadde dere en fin dag i går? Vi gjorde det litt annerledes enn vi pleier i år. Vi droppet det typiske, dro ut til mamma og pappa i Lier, og dro på sjøen i den nye båten:-) Stille og rolig, men veldig koselig! Philippa elsker den båten og kommer til å bo i den i sommer ;-)

Rakk ikke å ta så mange bilder, men her er noen

                                                                                            Dokka mi <3

                                                                                           Dokka mi <3

 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Philippa med morfaren sin :-)

                                                                               Philippa med morfaren sin :-)

 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Eeeeh.. Snakk om photobomb! ;-)

                                                                        Eeeeh.. Snakk om photobomb! ;-)

 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Betty kooser seg. Er jo så deilig med sol!

                                                                Betty kooser seg. Er jo så deilig med sol!

Nå er det natta på meg. En spennende uke i møte ;-)

Sov godt!