Debatt Dagbladet.no


978x.jpg

Så ble det sånn da at jeg i går totalt uvitende ble ansiktet utad i en debatt jeg ikke ante om. Det haglet inn telefoner, mail, sms, meldinger på facebook og bloggen om denne debatten og link til den på dagbladet.no.

Der står jeg å gliser i bare bikinien, mens overskriften rett under bildet lyder; ”Er kvinner dumme?” Jaja, jeg kunne vel tenkt meg en annen overskrift i nærheten av mitt ansikt om jeg kunne velge, men det kunne jeg altså ikke. Ingen hadde spurt meg om å bruke bildet av meg, men sånn går det når du er bittelitt linselus. De kunne selvsagt valgt en av de andre leser-modellene til dette debattinnlegget, men jeg velger å tro at det ble meg fordi som en av kommentarene lyder: ”Flotte pupper på hun damen ingen bryr seg om hun er dum eller smart”

Jeg har innmari fine pupper, ikke sant? ;-)

Jeg synes litt synd på Hageman jeg. Det er utrolig trist at hun får dårlig selvfølelse og føler skam når hun leser slike glossy magasiner. Når hun sier at vi drømmer om nærhet, men kjøper en bikini –ja, den skjønte jeg ikke helt. Hadde jeg drømt og ønsket meg nærhet og trodde jeg fikk det fra et plagg ville jeg heller kjøpt en skinnbukse. Litt sånn hud mot hud ;-) Jeg kjøper bikini for å slippe å gå naken på stranden, og selvsagt som den dumme kvinnen jeg er, elsker jeg mote og får like mye glede av å style en bikini med hatt, solbriller og lignende som jeg gjør med en kjole!

Med 213 kommentarer på innlegget fra Kamille og 241 på innlegget fra Hageman i dagbladet.no siden i går, er det tydelig noe som engasjerer oss. Også meg, men det skal jeg komme tilbake til i et mer seriøst innlegg senere. Det er absolutt en viktig sak og Hageman sin hensikt tror jeg er god og mye av det hun skriver er dessverre helt riktig. Mange blir påvirket negativt, men det er mange nyanser i debatten. Jeg vil bare si at jeg er veldig fornøyd med meg selv og jeg er skikkelig fornøyd med alle de deilige kvinnene rundt meg, uavhengig av form, farge eller utseende. ALLE er vakre og det bør vi heller bli mye flinkere til å fortelle hverandre <3

 

Her er link til den opprinnelige saken:

http://www.klikk.no/mote/kamille/moteogskjonnhet/article910322.ece

Til Hagemans debattinnlegg:

http://www.dagbladet.no/2014/06/02/kultur/kronikk/meninger/dameblader/33624461/

Og til Kamilles svar:

http://www.dagbladet.no/2014/06/04/kultur/kronikk/meninger/dameblader/feminisme/33662899/

Og forresten! I morgen finner dere meg i Porsgrunn på Hestekrefter.no. Ho Ho, håper det er noen kjekke mannfolk der! Jeg står klar med sminkekosten og kaster magisk og positivt støv på alle som vil stikke innom :-)