Lista, how I love thee!

Happy 4th of July! Vet jeg er litt sent ute, men nettet er så tregt her at innlegget ikke kommer før i dag..

I gårsdagens anledning passer det jo fint å skrive om vår FANTASTISKE tur til Lista og American Festival. Turen jeg har sett frem til i et helt år! Det blir altså arrangert en 4 dager lang festival. Hvert år, "last weekend in June", markerer farsunderne sine amerikanske røtter.

Gleden var stor da dagen var kommet for å dra, og helt i Thelma & Louise stil satte vi kursen nedover i vår "nye" Ford Thunderbird-62. Lise, pappa, Philippa, Betty og meg.

Heldige var vi også at fyrverkeriet vårt Jorunn, aka Lady J, og hennes to døtre (den ene med sin kjære) også skulle være med! Herregud som vi har kosa oss. Vi har besøkt Lista fyr, nattbadet på en av de fantastiske strendene, gått i paraden, danset line dance, vært på Kjell Elvis konsert, hatt fotoshoot i Apartment No. 9, shoppet på Trunken og spist på 8th Avenue. Møtt nye og gamle kjente. Vi har drukket deilige bobler og skravlet ut i de sene nattetimer, mens vi dro frem alle partytriksene våre. Hahaha! Og ikke minst var vi et yndet objekt for folk som ville ta bilder. Vi var jo alle selvfølgelig ulastelig antrukket fra Manillusion, Lise sin butikk.  Og takk for det, for vi har fått så utrolig mange flotte bilder.

Spesielt takk til herlige fotograf Melsnes. Tusen takk for en fantastisk fotoshoot med deg som rørte oss laaaaangt inn i sjelen <3 Her er noen av bildene han tok:

Vi var ivrige knipsere selv også, så her kommer et lite dryss fra oss:

Første stopp Trunken

Så en tur på Lista fyr og stranden, litt mer fra Apartment No. 9 og paraden

Les om arrangementet og se masse bilder fra Avisen Agder her, og sjekk ut videoen under!

Ikke noe å lure på altså - neste år må DU også være med!

Les også bloggen til Manillusion her :-)

Min kjære Louise,  roadtrippen med deg var fantastisk, og at vi faktisk klarte å punktere (nei, det er ikke tull) på vei hjem, gjorde det hele komplett! Jeg gleder meg til neste tur allerede <3

Lista, jeg bare digger deg! Tusen takk for de fine menneskene jeg har blitt kjent med, den nydelige naturen, alle de husene jeg ønsker meg, din tilknytning til den amerikanske kulturen og nå toppet du det hele med denne festivalen. En ting er helt sikkert - vi ses snart igjen du og jeg! <3