Off to a very good start

Hei dere!

Dette året startet med et smell! My Oh My så gøy! Jeg er så heldig at jeg har blitt Manillusion sin faste modell. Me! I tillegg fyller butikken 10 år i år og her skal vi samarbeide om det gøye som skal skje. Gjett om det skal feires! Kommer til å skrive masse om det senere.

Lise og jeg er i full gang med Operation Fabulous og jeg har aldri vært mer inspirert i forhold til mat. Så mange deilige, sunne nye retter vi har lagd (spesielt Lise) som jeg tenkte å dele med dere her. Her snakker vi om to livsnytere, så det er ikke slutt på hverken god mat eller drinker ;-)

Jeg elsker retro makeup og hår og har gjort mange forskjellige jobber innenfor dette. Jeg har vært utrolig dårlig til å lage meg en portefolio over det jeg har gjort, men det skal det bli slutt på nå. Jeg planlegger å holde flere kurs fremover med "Miss Rockabully's Beauty Academy" så er du interessert i å lære hår og makeup fra the good old days så gi lyd! Jeg gjør også temafester, bryllup, privat og andre arrangementer. 

Livet har vært ganske så glamorøst i det siste og vi har dukket opp på den røde løperen på både Costume Awards og Vixen Blog Awards. Gøye show, gøye mennesker, kule goodiebags, god drikke og lukseriøs sjokolade er bare noe av det. Jeg kjenner at det morsomste var å vise oss og vår retro styling blant et helt annet publikum. Så mange komplimenter og nysgjerrige blikk. På toppen av dette har fashionberry.no blogget om oss her!

Neste uke er det enda en happening. Da er det nemlig førpremiere på Fifty Shades of Grey og vi har VIP billetter! Da blir det visning av filmen, goodiebags og afterparty. Gleder meg til den filmen altså. Iiih!

Nå skal jeg få i meg sitronvannet mitt og komme i gang med denne onsdagen. Philippa skal ta av reggisen i dag hvis alt har gått etter planen. Det blir snålt og veldig stas!

Ha en strålende dag!