God kveld!

I går var første gangen på burlesque-kurset og det var så gøy! Ikke bare var det festlig å lære seg bevegelsene, men det var skikkelig trening i tillegg. Vi skal lære en hel koreografi med stripping av strømper og hansker og en med tassel-twirling. De andre jentene på kurset var superkoselige, så jeg følte det overhode ikke kleint. Ok, kanskje litt da ;-) Hehe! Men som sagt, dette skal jeg bli god på. Har dere hatt en fin start på uken da? Jeg har store planer om å få trent mer og må finne min rytme. Blir nødt til å lage meg en oversikt med hvor, hva og hvordan. Er på morgendagen to-do list!

 

Vil forresten bare tipse dere om noen fantastiske produkter. 

P1103378.JPG

Først, hvis det er noen av dere som har gått på en smell med håret slik som jeg, eller i nærheten av det, er disse produktene fra Redken Extreme helt fantastiske. En proteinkur som du bruker når du vasker håret og en anti-snap som du tar i etterpå i fuktig hår. Den siste skal hjelpe mot at håret brekker. Spesielt ved bruk av varme som rettetang, krølltang, føner osv.. 

P1103377.JPG

Så er det denne nydelige oljen fra Nuxe. Den kan brukes på både ansikt, kropp og hår. Dufter deilig og trekker seg inn i huden med en gang. Dette er også Dita Von Teese sin favorit :-)

P1103384.JPG
P1213767.JPG

Mascara kan være litt vanskelig synes jeg, men jeg måtte bare prøve denne fra The Balm. Ble faktisk positivt overrasket og synes den er superbra. Definitivt et pluss at designet er retro inspirert også <3

9C88F3437E2ABD9F31CDE3EA40A966AC_3036049_0.jpg

Alt dette er kjøpt på blivakker.no. Veldig gode priser der!

 

 Nå skal jeg slenge meg i sofaen å se en film. Igjen. Men det er jo så deilig, og jeg har en liten bunke med gamle klassikere jeg skal igjennom.

Ha en deilig kveld dere! :-)

Extreme Makeover-Hair Edition. Gone Bad!

Såååååå... Dere husker vel at jeg så fryktlig gjerne ønsket meg lilla hår?  Jeg satte jo igang prosessen. Bleket det ned. Ventet. Kuret det. Bleket det igjen. Kuret det mer. Gikk rundt og så helt jævlig ut. Og hva skjedde tror dere? Jo da, det datt av!! Der lå jeg i vasken og både håpet på og regnet med fint lyst hår som lillafargen skulle bli fin i, men håret mitt det ble med i hendene på frisøren. ANGST OG INDRE URO!

Det var så ille at det hadde knukket helt inn til hodebunnen flere steder. Kjemisk klipp som det så fint heter.  Skaden var gjort og det var ikke annet å gjøre enn å prøve å få til en passe kul frisyre med så mye hår som mulig. Det ble 12mm kort rundt det hele og så langt det gikk på toppen og foran.

Jeg vet at det bare er hår og at det vokser ut igjen, men jeg er i en skikkelig identitetskrise. Alle mine gøye retro frisyrer, blomster, snurrer, sløyfen og doughnuten på toppen. All gone.. 2-3 år før jeg er der igjen liksom..

Ikke nok med at håret forsvant så var det jo fargen også. Vi prøvde å få til en kul lillafarge, men den ble mer blå. I tilegg forsvant den ut ved første vask og ble enda mer blå.. Jeg gjør mye rart og tåler en støyt, men nå var jeg på randen. Dagen før bursdagen min kom gudskjelov mamma meg til unnsetning og hadde fikset time hos en frisør som heter Nina på Salong 22. Her var jeg en hel dag og kuret det, farget det i fler omganger og klippet det litt til. Var veldig fristet til å gå tilbake til svart med en gang, men siden jeg nå hadde sjansen og allikevel måtte inn med røde pigmenter, så ble det rødt! Hun var veldig flink og fikk fargen fin og jevn selvom grunnlaget var håpløst. Gudskjelov! Blir nok svart neste gang, så jeg får ro i sjelen igjen. For en berg- og dalbanetur dette har vært. Og gjett om jeg angrer! Shit!

Det stakkars lille håret jeg har igjen er ikke akkurat sunt og friskt så nå bruker jeg disse supre produktene for å reparere det som kan repareres.. De må visst brukes sammen for å fungere optimalt. Føler at håret har kommet seg litt og jeg kurer det jevnlig også.

Så da ble det ikke noe fabulous Kelly Osbourne look på meg. Ingen victory rolls de nærmeste årene heller. Så da får jeg være tålmodig og finne på andre varianter imens! Skal vise dere et bedre bilde av hvordan sveisen er nå. Der er bare det at nå er jeg midt i et hudforbedringsprogram og jeg ser litt snål ut i ansiktet. Straks jeg ser litt fjongere ut skal jeg lage et innlegg om min nye sveis :-) I morgen kan du lese om hva jeg gjør med huden min! Veldig spennende :-)

Neida, så...

Så var endelig dagen kommet for å farge håret lilla. Skulle bare bleke det en gang til.. Vel, det gikk ikke så bra og en god del av håret mitt knakk! Vurderte å ikke farge det på dette tidspunktet, men ville heller ha en lilla nyanse på håret enn gulbleket.. Satt bare med fargen i 10 min så forventet ikke topp resultat, men...ikke nok med at fargen tok forskjellig, så var det forskjellige nyanser på fargen også. Hahahaha, det er bare jeg som får til dette vet du ;-) Også er jeg bittelitt sta . Tenkte at å gå fra kullsvart til lys lilla, det går fint! Og det går veldig fint tilslutt. Må bare kure det litt (MYE) først. Så i påvente av ny farge om en ukes tid får jeg bare rocke med det jeg har!

Operasjon Fabolous er i gang!

Snart er sommeren over for denne gang, og det er på tide å sette i gang med Operasjon Fabolous :) Nå skal det bare spises sunn mat, godteriskåla er gjemt bort, det skal børstes støv av treningstøyet og yogakurset er bestilt. I tillegg har jeg jo fått på plass septum-ringen i nesa, og den store tattisen er snart ferdig. Men, jeg føler meg selvfølgelig ikke komplett uten lavendel-farget hår :) Jeg er så heldig å ha blitt kjent med Ana, som driver Happy: Hair by Ana i Kirkeveien, og har startet prosessen med å avfarge håret mitt. Ingen enkel oppgave, i og med at håret er svart som natta. Akkurat nå er derfor håret en herlig blanding av gulbleket og rødbrunt, og min kjære kaller meg for "Svetlana". På torsdag skal jeg heldigvis tilbake til salongen, for å bli ferdig med avfargingen og få drømmefargen min. Weeeee!

Går alt etter planen, satser jeg på at hårfargen min er sånn som dette på torsdag :) Jeg har lenge hatt utrolig lyst på denne hårfargen, og har tidligere skrevet om det her.