New tattoo!

Jeg har lenge hatt veldig lyst på en old school tatovering, med min kjære Philippa som søt pin-up. Etter uendelig mange forsøk på å finne en tatovør som klarte å forstå hva jeg ville ha, tok jeg kontakt med La Astrid på 1969 Tattoo her på Løkka (det er også hun som har laget min fine lollipop). Hun tegnet et helt fantastisk motiv – akkurat sånn jeg hadde sett det for meg. Rett før sommerferien hadde jeg min første session, og nå på fredag skal jeg i gang med farger. Weeee! Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke farger jeg skal ha, men tror det blir litt ”girly-girly”, siden jeg allerede har så mye sort og rødt på samme armen. På skulderen, over den nye tatoveringen, skal jeg etter hvert få et kult leopardmønster i rosa. Og selvfølgelig drømmer jeg allerede om flere; mellom puppene, på låret, på hendene…you name it :-)

Fredag den 13! Gjett hva jeg har gjort i dag?

Kom over en festlig status på facebook i dag. En tattovør jeg kjenner til ville markere fredag den 13. I den forbindelse tattoverte han 13 relaterte motiver, skalle, katt, dolk, tallet 13 og lignende. Kun i sort/rødt og motiver han allerede hadde tegnet og som ikke kunne gjøres om. Prisen var helt vill! 130,- for tattoveringen og 70 ,- i tips for god lykke :-) Hehe! Det var jo noe jeg bare måtte kaste meg over og resultatet ser du her:

Ferdig!

Som dere ser ble det en skalle med tallet 13. Den er litt "skumlere" enn mine andre tattoveringer, men jeg er superfornøyd og synes den er et kult tilskudd til samlingen :-) Ikke minst et artig minne!

Jeg har helt dilla på tattoveringer og har planlagt store deler av den ene armen min. Har noen av dere tattoveringer?